animo

Animo is een adviesbureau gericht op het verbeteren van organisaties. Hun aanpak levert gelukkige medewerkers op, én een beter bedrijfsresultaat. Animo werkt vanuit Eindhoven.

De opdracht bestaat uit een verbeterplan voor de website, adviseren bij het opstellen van de propositie en het maken van promotiemiddelen. Daarnaast advies en uitvoering op het gebied van externe communicatie voor 2014-2015.

www.buro-animo.nl

 

 

Gerealiseerde middelen

Peggy van der Putten, Relatiemanager Animo | Lumens Groep:

“Als relatiemanager van Animo werk ik inmiddels een klein jaar samen met Anky. De opdracht die uitstond voor Anky was vooral om ons nieuwbakken merk (gelanceerd in september 2014) helder te positioneren middels een goede site en tevens aantrekkelijk concreet promotiemateriaal te ontwikkelen. Onze samenwerking heeft geleid tot een site waar we trots op zijn (www.buro-animo.nl) qua redactie, vormgeving en functionaliteit en productkaarten die onze dienstverlening aansprekend en concreet maken. Daarnaast staat Anky als betrokken sparringspartner direct klaar wanneer we aanverwante vragen hebben. Bijvoorbeeld aangaande deelname aan beurzen, het organiseren van netwerkavonden of inzetten van een online nieuwsbrief.

Hetgeen ik vooral waardeer in onze samenwerking is dat Anky de goede vragen stelt aangaande communicatie. Ze houdt ons op communicatievlak scherp door niet louter het communicatiemiddel met ons te produceren maar ons telkens terug te brengen naar de vraag voor wie we het maken, wat onze boodschap is en wat we willen bereiken. Dit doet ze op een natuurlijke, prettige manier waarbinnen ook ruimte is voor een stukje humor. Ze is gedreven en gaat voor 100% tevredenheid wat het bijzonder prettig maakt om samen met haar te werken.”