Anky3_web

Ik ben Anky van Wichen, een allround (interim-)communicatieadviseur. Ik help ondernemers, instellingen en (semi)overheden om een positieve relatie op te bouwen met hun klanten.

Authenticiteit in communicatie is daarbij essentieel. Ik vind dat een opdrachtgever vooral moet doen wat bij hem of haar past. Alleen dan werkt het. En komt het over.

Complete partner

Ik hou van projecten met een kop en een staart. Waarbij ik graag van begin tot eind betrokken ben. Ik onderzoek samen met de opdrachtgever welk communicatiedoel hij of zij wil bereiken, wie de doelgroepen zijn, adviseer een communicatiestrategie en voer de strategie vervolgens uit in samenspraak met de opdrachtgever. Ik werk daarbij graag samen met vormgevers, websitebouwers en animatiespecialisten uit mijn uitgebreide netwerk.

Dus die brieven, persberichten, social media-berichten, website en een concept voor nazorg, staan niet alleen in het plan. Ze zijn ook af. Opgeleverd als handige toolkit waarmee je vooruit kunt. En al die tijd heb je maar één aanspreekpunt.

Specialisaties: non-profit, (semi-)overheid en agrarische sector

Bekijk mijn LinkedIn-profiel voor een overzicht van mijn opleidingen en werkervaring.