Originele kerstkaart

Oktober…moeten we dan nu al gaan nadenken over onze kerstkaart? Ja, ondernemers en gezinnen: juist nu! Voor je het weet eindig je rond 19 december weer met een standaard kaartje uit de eurobak of een dertien-in-een-dozijnkaartje van je drukker. Dat kan beter, kies voor een écht originele kerstkaart dit jaar.

Persoonlijke kerstgroet

Laat zien wie je bent en wat je wil uitstralen naar je klant of familie en vrienden. Maar neem het vooral niet al te serieus. Een foto laat zien dat je er werk van hebt gemaakt om jouw contacten een persoonlijke, originele kerstkaart te geven. Zorg voor een goede fotograaf, een setting die bij je past en komop, durf eens iets geks te doen!

Foute kersttrui

Sacha Goossens van Fotostudio Crazy Flamingo uit Den Bosch heeft een heel arsenaal aan foute kersttruien en accessoires. Ze zet jou met je collega’s of gezin, huisgenoten of kat, enorm ‘over de top’ fout op de foto. En de ontvanger? Die krijgt gegarandeerd een glimlach op zijn gezicht (of een schaterlach, of een bulderende lach, of de slappe lach) bij het krijgen van zo’n originele kerstkaart. En zeg nou zelf, dat komt toch veel fijner binnen dan zo’n standaard kerstboom-met-kerstmankaart die van iedereen had kunnen zijn?

Make it a december to remember!

Ideeën nodig voor een unieke kerstgroet of een passend relatiegeschenk voor de decembermaand? Ik geef je graag wat persoonlijke tips en suggesties waarmee je verder kunt. Ik kan het zelfs helemaal voor je regelen. Want die eindejaarssprint is al druk genoeg, nietwaar?